Verzend- en leveringsbeleid

Voor de zending gebruiken wij de service van PostNL. Een betrouwbare partner waardoor wij binnen 24 uur kunnen leveren- en verzenden. Let wel dit is meestal alleen op werkdagen en op zaterdag. Bestellingen die naar België gaan hebben een iets langere levertijd.

Wij streven ernaar om de bestelde producten binnen 48 uur bij u af te leveren.

In enkele gevallen kan het helaas iets langer duren vanwege orderdrukte bij ons of bij PostNL. Eén ding staan we voor. En dat is dat je altijd je bestelde product geleverd zult krijgen. Desnoods, rijden we zelf even langs.

Heb je de bestelling binnen 5 werkdagen nog steeds niet ontvangen. Neem dan contact op met ons via info@mementobox.nl.

Zodra je bestelling is verwerkt ontvang je een e-mail van ons. Daarin staat een trackingcode waarmee je de bestelling precies kunt volgen op PostNL.nl. Heb je nog geen e-mail ontvangen? Het duurt vaak 1 werkdag om de bestelling te verwerken. Heb je dan nog geen e-mail ontvangen, neem dan contact met ons op via info@mementobox.nl.

Als de bezorgdienst het pakket niet bij jou of je buren kan bezorgen dan laten ze een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je op hun website aangeven wanneer ze bij je langs kunnen komen. Je kunt er ook voor kiezen om je pakket bij de buren af te laten leveren of bij een PostNL Afhaalpunt. Maak je geen keuze, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden.

 

Verkeerd verzendadres ingevuld?
Geen nood. Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar info@mementobox.nl. In sommige gevallen kunnen we het adres nog aanpassen voordat het verwerkt wordt.

Zodra je bestelling niet afgeleverd kan worden, wordt het pakket teruggestuurd. Vaak nemen we dan contact met je op. Het kan wel zo zijn dat we bij opnieuw verzenden de kosten in rekening brengen.

 

Bestelling wijzigen of annuleren?
Omdat we een snel leveringsproces hebben kan het soms zijn dat de bestelling al verwerkt is door de verzender. We kunnen daarom niet garanderen dat je de bestelling nog kunt aanpassen. Wil je de bestelling aanpassen of annuleren stuur dan snel een e-mail naar info@mementobox.nl.

 

Retourneren kan natuurlijk
Niet goed? Stuur ons een mail (info@mementobox.nl) binnen 30 dagen na aankoop. Is het product niet gebruikt- met zorg behandeld en niet beschadigd? Stop het weer in een stevige verpakking) en retourneer het naar:

Mementobox
Stationsstraat 11 (Javatoren)
7607 GX Almelo

Kosten voor retourzendingen kunnen we helaas niet op ons nemen. Als wij de retourzending hebben ontvangen en alles is in orde, dan ontvang je jouw geld terug binnen 5 werkdagen.